24/12/14

Buff Epic Run


Diumenge 21 de desembre:

Primer de tot he de dir que la Epic Buff Run és més una festa que no una cursa, no hi ha ni crono, ni classificació. L'objectiu principal de l'organització és fer passar una estona divertida als participants i molta gent la fa disfressada i en grup, l'objectiu no és córrer ràpid sinó riure i passar-ho bé. Feta aquest aclariment passo a la crònica.

Recollida dorsal
 En aquesta ocasió ens hem desplaçat tota la família per aprofitar el viatge i passar el cap de setmana a Barcelona. dissabte a la tarda vam anar a recollir el dorsal i després d'un viatge en metro i pujar amb el 150 fins la zona de sortida vaig recollir els dorsals de Spartan District Team, ja que en Toni també la corria i formàvem equip. La recollida va ser força ràpida ja que era quasi les 6 de la tarda hora en que s'acabava el lliuraments de dorsals, després d'agafar les polseres (dins d'un sobre) vaig anar a recollir la meva samarreta i tornem a baixar, aquesta vegada fent una passejada per Montjuïc i parant a veure l'espectacle de les Fonts.

Fonts de Montjuïc 

Al dia següent vaig sol a la "cursa", em trobo amb en Toni i la Lora i deixo la bossa sense fer cua, esperem una mica per anar a la zona de sortida i la fem petar una estona. Cap a les 10:30 ens indiquen que anem posant-nos a sota de l'arc ,  mitja hora d'animació amb música en directe, molta gent disfressada ballant i fent gresca. la veritat que un ambient d'allò més festiu. En Toni (què ja és famós) va saludant a gent i li pregunten per Green Distric, sobre curses spartans i aquestes coses. Anem xerrant fins que és l'hora de començar
Esperant la sortida

A les 11:00 comença la prova, sortim de força enrrere, sense pressa, anem a gaudir, els primers metres són d'asfalt i anem força poc a poc, ja que hi ha molta gent disfressada davant nostre. Arriben al primer "obstacle". abans de seguir, aclarim conceptes, els obstacles de la Buff no tenen res a veure amb els d'una Spartan Race, són bastant assequibles per qualsevol persona amb un mínim de forma física i fàcilment superables. Seguim, el primer obstacle és pujar una pendent, aqui la gent ja es comença a separa una mica i comencem anar més ràpids, tot el que en Toni pot anar-hi després de tres setmanes aturat (sense córrer vull dir).
Anem a un ritme suau passant els obstacles, escuma, el marc de fotos, laberints, una mini alambrada amb herba per passar-la suament.. arriben a una baixada bastant pronunciada cap a la meitat del circuit i PATÊTIC!!!! un parell de tius retallant, però com pots anar a aquesta cursa a retallar!!! què pretens?? Són coses inexplicables i molt penoses la veritat.

Resum dels obstacles

Després d'agafar aigua seguim corrents i arribem a una bassa d'aigua amb fang, poca cosa però on la gent s'hi recrea (alguns es tiren de caps per sortir-ne ben bruts), pugen la pendent per seguir i arribem ja a la zona final on hem de passar una mena de rotllos de fusta, per donar-li una mica d'emoció pugem fins a dalt de tot i després de baixar un camió de palla, quan baixem veiem a la Lora i la saludem, uns metres més i l'arribada.

Botifarra...

Anem a buscar la bossa i els tikets per la botifarra, ens donen unes botifarres congelades (com a Girona res...), la fem petar una mica més comentant la cursa i cap a la dutxa, que podria dir qè és el millor del matí.




Valoració de la cursa: si la valoro com a cursa l'hauria de suspendre amb un 3/10, si és com una prova lúdica per passar una bona estona la valoro amb un 8¨/10, el preu pels obstacles que hi ha el trobo una mica car. L'organització de la prova molt bé, molt bona animació i gran ambient de gent disfressada, avituallament a mitja prova correcte, la botifarra freda poc "agradable", Tema bossa del corredor, no trobo lògic que els primers 3000 tinguin samarreta commemorativa i els altres 500 no i paguin el mateix, el buff força xulo. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario