13/12/14

19a Cursa Popular de Porqueres


Dilluns 8 de desembre:

Sense temps d'haver paït la MMP del dia abans ja hi tornem a ser, segona cursa del mes de desembre, que si tot va bé, en faré 9. Una vegada més acompanyat del meu amic i company de curses Mariano.
Aquesta vegada hem anat cadascú en el seu cotxe i hem arribat molt sobrats de temps. com feia fresqueta hem anat a buscar el dorsal i el xip sense presses i hem aprofitat per fer-nos fotos (que seria d'una cursa sense fotos :) 

Imprescindible!

Fem una mica d'escalfament i ens dirigim cap a la sortida, comentem amb el Mariano que avui sense apretar gaire i si si, és començar la cursa i "mari... el último", tots a córrer ben fort. En Mariano com és habitual se'n va i el perdo de vista aviat, els primers metres són entretinguts, un que torna enrrera perquè li ha caigut no se què, un altre que es menja una senyal de trànsit... en fi per animar el matí.
El primer km és bastant planer fins que arribem a la part del camí i ja fa pujada, estem pujant uns 3 km amb algunes pendents que costa pujar després de la mitja del dia abans, tot i això ho porto bastant bé i corro amb un bon ritme i sense patir gaire, pujar sempre m'ha agradat més que baixar per la muntanya. 
Amb alegria!!

Buscant la baixada ;)


Cap el km 5 ja torna a fer baixada, avanço algun corredor però no accelero gaire el ritme, tot i que ja és asfalt i baixada. Aquesta cursa és molt divertida, un puja-baixa ràpid i entretingut i el nivell dels corredors és molt vairat des de cracks i potes negres fins a molta mainada (com corren aquestes criatures). 
Encaro la recta final accelerant una mica per a marcar un crono bastant acceptable de 33:11 i un ritme de 4'36 (4 segons més lent que diumenge, recuperant molt bé). Al 2011 l¡havia corregut i havia trigat 33.58.

Per poc no baixo de 33 ;)

A la meta m'espera en Mariano, agafem el buff de record i un bon entrepà de botifarra, ens fem una foto amb la segona classificada, la Carme Auñón, que havia guanyat les 6 edicions anteriors i cap a casa que falta gent ;)

Amb la Carme Auñón i en  Mariano

Valoració de la cursa: és una cursa popular però amb un bon nivell de corredors, el recorregut és maco i divertit, ja que canvia d'asfalt a camí de terra i algun tros amb alguna pedra. Els voluntaris perfectes.recorregut ben marcat, bon avituallament final i detall del buf per un preu correcte. Cronometratge amb xip, que sempre s'agraeix. Un 9/10.

No hay comentarios:

Publicar un comentario