1/9/13

La Cocollona

Dissabte 31 d'agost:

Després de molt de temps torno a córrer una cursa a Girona! Feia dies que esperava a la Cocollona i ha valgut la pena. Aquesta cursa organitzada per Diversport és una cursa nocturna que ha tingut un gran èxit de participació.

Hem participat 6 Red Runners, els quatre de la sección gironina, en Manel, l'Albert , la Montse i jo mateix i dos més de les comarques barcelonines, l'Alberto (kentrider78) i en Fran (74fgarcia).
A la tarda m'he apropat amb la família a recollir el dorsal i he tornat a casa ja què la cursa començava força tard a les 10 de la nit.


Després a les 9:20 he arribat a la zona de sortida on he conegut a l'Alberto i en Fran, poc després ha arribat en Manel i al cap d'una estona l'Albert i la Montse, Ens hem fet la foto tots els Redrunners, menys la Montse que la xerrava  algun conegut . Després de fer-la petar una estona hem fet una mica d'escalfament i he notat bones sensacions a les cames.


Quan s'ha apropat l'hora de la sortida ens hem col·locat sota l'arc de sortida, en Manel ha insistit en posar-se a primera fila i allà ens em col·locat.


La sortida ha esta molt ràpida, l'Albert s'ha posat a tirar superàpid i jo i en Manel l'hem seguit el primer km, poc a poc l'Albert ha anat perden gas i en Manel l'ha avançat abans del km 2, jo els seguia de ben a prop a un ritme força més ràpid del que tenia previst fer la cursa, quan hem passat la zona del casc antic hem tornat cap a la copa i he apretat una mica fins passar l'Albert que ja no anava tant ràpid, en Manel anava molt ràpid i veia com cada vegada s'allunyava més, he intentat seguir-lo però la sortida tant ràpida m'ha passat factura i els km 3 i 4 han estat els més lents de la cursa.


Després de passar per la Devesa hem passat el pont fins a Fontajau on hi havia el primer avituallament, després de beure una mica he recuperat el ritme i hem passat per la primera zona fosca, per sota del pont de Fontajau, després de pujar cap a la zona de Domeny, allà hem fet una zona que conec molt bé dels meus entrenaments i ens hem dirigit cap a la Nestlè, quina olereta a cafè  ;).

Per aquesta tram m'ha agafat en Fran i li he comentat que s'apropava la zona més fosca del circuït, ja què després de girar ens hem endinsat per la zona boscosa de Domeny, allà la superfície era una mica més irregular i amb la foscor és feia més difícil sabar on trepitjaves, tot i això he seguit a un bon ritme dins arribar un altre copa a la zona del Pavelló de Fontajau, on hem tornat a passar el pont i hem fet el segon avituallament per encarar ja l'últim km que he apretat tant com he pogut , tot  i això m'han passat un parell de corredors, al final de la Devesa es sentien els altaveus de l'organització i he tornat apretar una mica més per finalitzar la cursa en un molt bon temps per a mi de 45'36'' (tenia previst fer sobre 47') i quedant entre els 100 primers classificats (el 98) i 14è de la meva categoria.


En acabar la cursa ens hem anant trobant els Red Runners, ja que  no hi ha hagut molt de temps de diferència entre els 5, nomé 4 minuts entre l'Alberto que ha fet un 42' i l'Albert que ha fet 46', hem comentat la cursa mentre cadascú es recuperava amb l'avituallament. La Montse ha triga una mica més en arribar, i ha finalitzat en 1:02. Poc a poc ens hem anat acomiadant i no hem pogut fer les braves perquè la Montse havia guanyat una samarreta del sorteig i havia d'esperar fins l'entrega de premis. Han quedat pendent i les farem el divendres. Després d'acomiadar-nos de l'Albert i la Montse he tornat amb el Manel corrents xino xano fins a casa.

Valoració de la cursa: crec que ha estat una cursa molt ben organitzada, amb un recorregut força maco i interessant, els avituallaments durant la cursa ben col·locats al km 4 i al 8, i el refrigeri final superbé. Espero que hi hagi segona edició per repetir-la.

No hay comentarios:

Publicar un comentario