1/1/15

Sant Silvestre Cadaquès


Dimecres 31 de desembre 2014:

La quarta de les Sant Silvestres i la primera del dia 31, aquest cop tocava a Cadaqués, 10 km i amb bona companyia.

A les 9:35 he passat a recollir en Mariano que ja estava dels nervis, li agrada arribar moooolt aviat a les curses, i hem fet camí cap a Cadaqués, per sor la cursa començava a les 11 i no s'havia de matinar tant com en altres ocasions. Després de deixar el cotxe a l'aparcament municipal hem anat a buscar els dorsals, després de recollir-los hem torant al cotxe per acabar de canviar-nos, hem dubtat si posar-nos màniga llarga o no, feia bastant de vent però després de fer l'escalfament hem decidit que màniga curta i la veritat no ens hem equivocat.

Llest amb la samarreta de Personal Running

En aquesta ocasió m'he posat la samarreta de Personal Running ja que tenia un petit deute pendent amb ells, l'any passat em va tocar una promoció "RETO 31D TLC" que consistia en què et feia un entrenament personalitzat per fer una Sant Silvestre, malauradament al desembre em vaig lesionar i no vaig poder acabar el repte, però aquest any ho he pogut fer i "pagar" aquest petit deute pendent :)

Un altre cop compartint cursa amb el Mariano

A la sortida ens hem trobat alguns coneguts com la Patri, en David, i molts d'altres als que hem saludat, ens hem situat a la línia de sortida i hem esperat que comencés la cursa. Hem sortit força ràpìd, durant una bona estona tenia als primers a la vista perquè el recorregut m'ho permetia i he vist com en Mariano s'allunyava poc a poc de mi fins a perdre'l de vista pel km 1'5. Feia bastant d'aire i el circuït era molt trencacames amb pujades i baixades constant, l'aire no sé perquè sempre bufava en contra a les pujades he intentat mantenir un bon ritme durant tota la cursa i he anat força bé. Els 2 primers km anaven a prop de la costa i no han estat massa durs, respecte a les pujades, a partir del km 2 ja hem començat a pujar més i anar més cap a l'interior per tornar un altre cop a prop del mar, els carrers no estaven tallats i algun cotxe passava poc a poc pel circuït.

Selfie a la sortida

Després del km 4 hem tornat pel mateix camí i ens hem allunyat del nucli urbà anant cap a la casa de Salvador Dalí, en aquest tros ens hem creuat amb els que encara venien i he vist en Joaquim, la Patri i l'Aitzane.

Cap el km 5 m'he creuat amb el primer, l'Artur que anava molt sobrat i amb el segon bastant lluny d'ell, poc després la baixada  forta i on et creuaves amb els que ja havien fet la volta del km 6, una baixada bastant pronunciada i que desprès s'havia de pujar, mentre baixava he vist en Mariano que ja feia el camí de tornada. A l'arribar al km 6 es feia la volta , en aquest punt també hi havia l'avituallament d'aigua, he agafat una ampolla i he begut una mica, he seguit fent la pujada el més ràpid que he pogut i quan he arribat a la part més planera he tornat a accelerar el ritme, quan arribava al km 7 he sentit el petard que anunciava l'arribada del primer classificat, els que encara corrien hem comentat el mateix JA HA ARRIBAT!! Seguia creuant-me amb corredors que encara havien de fer tota la baixada i pujada, dels km 7 al 10 desfeien el camí fet abans, he mantingut un bon ritme i he arribat a la meta amb forces per poder esprintar una mica, quan he parat el rellotge i l'he mirat m'he quedat sorprès del temps 44'45'', a un segon de la MMP i amb un circuït tan dur i amb tant de vent! En el GPS em sortien 9'5 km però quan l'he sincronitzat amb l'Strava m'ha sortit la distància de 9'9, així que sense una classificació oficial (els temps es prenien a mà), la deixaré com a segona millor marca persona, que no està gens malament :)

A l'arribada uns nens i nenes et donaven plàtan, entrepà i ampolla d'aigua. Ens hem fet alguna foto més amb coneguts, comentat una mica més la jugada i després de recollir les samarretes de màniga llarga del guardarrobes hem tornat cap a casa que a la tarda tocava una altra Sant Silvestre!

Amb la Red Runnner Aintzane


Valoració de la cursa: primer de tot he de dir que és una cursa gratuïta, per tant això ja li dóna molta puntuació però és que els serveis han estat molt bons, el dorsal personalitzat, avituallament al km 6, just abans de la pujada més dura, avituallament final amb entrepà i fruita. Voluntaris molt amables, durant la cursa i després. Servei de guardarroba. El circuït ben marcat i tot que hi havia algun cotxe amb presència de la policia. Circuït molt interessant. El cronometratge manual però un detall sense importància, suposo que fer-lo electrònic i amb xip faria que haguessin de pagar. En definitiva per tot el que he dit un 9/10.

Recorregut i ritmes

No hay comentarios:

Publicar un comentario