10/1/15

10 Sant Silvestre Girona


Dimecres 31 de desembre del 2014:

I amb aquesta si, la última de l'any, després de córrer al matí la de Cadaqués a la tarda hem anat tota la família a Fontajau

En Pau a la recta final

Primer en Pau ha corregut la Minicursa, ha estat força animada, primer un escalfament dirigit, una mica de batukada i quan ja no els podien retenir més han donat la sortida, com sempre passa en aquestes curses alguns nens han caigut, han sortit tots disparats i als pocs minuts ja arribaven els primers classificats, en Pau ha vingut corrents entre els 30 primers, i com es habitual amb ell, sempre que l'animen ell saluda ;) Passada la línia de meta li han penjat la seva merescuda medalla i ens hem reunit amb l'Albert i la seva família (l'Andreu també ha corregut la Minicursa)

Una altra medalla!



Amb els dos Alberts!


Hem estat una estona esperant el nostre torn, saludant a molt coneguts i conegudes, algunes fotos i quan quedava poc per les 6 hem anat cap a la sortida, aquest any més de 1600 corredors, cada any n'hi ha més!, no eren gaire endavant (quasi a la meitat diria jo) i hem estat esperant a que donessin la sortida. Quan ha sonat el tret hem trigat uns segons en poder començar a ...CAMINAR, fins passada la rotonda que enfilava el Pont de Fontjau no he pogut començar a córrer, bé  a esquivar corredors, corredores, famílies, gent disfressada, hi havia molt d'ambient.

Sortida ben atapeïda 

Entre ziga-zaga he arribat al mig del pont i he vist la Xesca ien Pau que estaven animant, els he saludat i he seguit corrents  Després de girar a l'esquerra al final del pont  anem direcció la Farinera, segueixo passant gent i veig en Carles amb el seu super barret, el saludo i segueixo endavant. Passat Jaume I entrem pel Carrer Nou, tot il·luminat, amb bastant gent animant, la veritat que fa patxoca. al final del Carrer Nou hi ha un piló pujat perquè no passin els cotxes que vaig trobar una mica perillós, per sort l'hem vist tots els que anàvem corrents i ningú se l'empassat.

Foto del pas per davant de la Xesca...fiuuuu!

Seguim pel Barri Vell , passant per davant de l'Ajuntament, fins el carrer de la Pedra on tornem a girar per fer camí novament cap a Fontajau. Passem per la Devesa i direcció Rambla Xavier Cugat, on veient la proximitat de la meta torno a accelerar una mica més i avanço algun corredor més per arribar en un temps no oficial de 20:48, millor marca de la Sant Silvestre!  (21:11 segons el crono oficial). Classificat el 262 de 1,613 finishers.

Passo caminant per recollir la bossa del corredor i saludo més coneguts. Després de canviar-me la samarreta que em guardava la Sílvia espero que arribi l'Albert (que també ha millorat marca de 5 km). Xerrem una mica més i cap a casa que s'ha de preparar el sopar de Cap d'Any!


Valoració de la cursa: un clàssic que cada any augmenta el nombre de participants, bona organització i circuït molt ràpid, en el que si surts ben situat pot fer MMP. Voluntaris del club Atletisme Girona de 10, Avituallament final amb beguda i xocolata calenta. Bona bossa del corredor i samarreta ja clàssica. Aspectes a millorar: crec que s'hauria de canviar la sortida ja que hi ha molts corredors i davant de Fontajau ja queda petit, potser començar directament al pont seria una bona solució. Cronometratge: una catifa de sortida ja que es perd molt de temps fins que passae per la línia de sortida i el temps no és el real. Per la resta tot perfecte. 9/10.


No hay comentarios:

Publicar un comentario