25/1/15

Marxa Popular Vilobí d'Onyar



Diumenge 25 de gener del 2015:

Avui canvi de xip, després de la Marató de Tarragona he tornat a córrer a prop de casa, en aquesta ocasió a Vilobí i en companyia de l'Albert. A les 8 l'he passat a recollir i hem anat cap a allà, hem arribat amb temps i buscant aparcament hem vist en Josep que ja anava amb el dorsal i ens ha dit que ja anava tirant (després hem entès el perquè) tot i que la sortida era a les 9.
Hem anat a pagar la inscripció i hem tornat al cotxe per fer temps, feia molt d'aire i hem estat dins del cotxe fins les 8:50, que hem anat tirant cap a la sortida, a la fila d'inscripcions hem trobat en Mia i poc després a la Cristina. 

Amb l'Albert a la sortida

Després d'uns minuts d'espera amb alguna foto han fet la sortida, coet i a córrer, hi havia moltíssima gent (més de la que em pensava), ja què la marxa era tant per corredors com a per caminadors, i amb dues distàncies, 9 i 16 km.
Avui havia acordat amb l'Albert de fer-li de llebre tota la cursa i hem anat junts els 16 km, els primers kilòmetres hem anat força bé, compartint trajecte amb el Mia i també alguna estona amb la Cristina, Feia bastant fred però per sort l'aire ha anat disminuint i al final ens ha sobrat una mica de roba i tot.


En Mia i la Cristina

Cap el kilòmetre 5'5 hi havia el primer avituallament, l'he dit a l'Albert que seguis cap endavant i m'he apropat a agafar alguna cosa, només hi havia aigua en càntirs i taronja, he agafat una mica de taronja i he tornat amb l'Albert, en Mia s'ha quedat fent cua per veure una mica d'aigua i m'ha dit que ja ens atraparia.

Un selfie cursero ;)

Aquí ha començat la part més dura de la cursa, ens hem separat dels que feien la de 9 km i hem enfilat cap el Volcà de la Crosa, una pujada d'un km aproximadament que ha fet bastant de mal a l'Albert que ha baixat força el ritme. Tot i això hem seguit junt i hem fet una mena de bucle en el volcà, pujaves per un costat i tornaves a aparèixer al mateix lloc acabada la baixada. 
Hem seguit tirant i hem trobat el segon avituallament, aquest una mica més complert, amb aigua, taronja, galetes, moscatell... Ara l'Albert si que ha parat per recuperar una mica i agafar forces. El fred havia desaparegut totalment i fins i tot teniem calor, jo m'he tret el barret i ell la samarreta de màniga llarga. 

En plena cursa

Hem tirat cap a l'aeroport i hem passat pel costat de la tanca (mai havia passat per aquests camins i mira que són a prop). He seguit animant-lo i hem passat algun marxador que encara teniem per davant, ja quedava poc i hem fet l'últim esforç fins la meta...bé fins a la cua que hi havia a l'arribada. 


Em faltaven mans!!

Com he dit al principi hi havia moltíssima gent, hem fet una estona de cua i he vist a l'Albert Martínez que també l'havia fet. després ens han donat tota una sèrie de detalls molta tenir en compte, primer una tovallola gran de record, després una bona botifarra, beguda, cafè, pastis... hi havia fins i to vi i licors, un avituallament final de 10! tot i la gentada que hi havia hem anat força ràpids i els voluntaris tenien molt clar que havien de fer i la cua anava ràpida.

Perfil i recorregut

Valoració de la cursa: tot i ser molt popular i no haver control de temps ha estat molt ben organitzada, Fent les inscripcions el mateix dia pensava que aniríem més lents però si vas aviat no fas gens de cua. Els avituallaments durant la cursa ben situats i força complerts. L'avituallament final espectacular. El recorregut ben marcat i molt maco. Voluntaris perfecte! Preu molt correcte, 8€, tant la curta de 9km com la de 16. La puntuo amb un 9/10. Per tornar l'any vinent!



No hay comentarios:

Publicar un comentario