8/9/14

Beer Runners Barcelona


Dissabte 6 de setembre 2014:

Recollida de dorsal i samarreta


Després de l'entrenament de  la SpartanRace avui tornava a canviar el xip, cursa a Barcelona, amb la Xesca i en Miguel. La Xesca segueix la seva preparació per la cursa de la dona de Girona(21/9) i en Miguel tornava a fer una cursa després de moooolts anys, així que avui he fet de "liebre-reporter" i els he acompanyat durant tot el recorregut (5 km) animant-los i fent un super reportatge de fotos.

En el photocall


La cursa l'organitzava els BEER RUNNERS, és un concepte diferent, més una festa que una cursa competitiva, la inscripció era gratuita amb obsequi d'una samarreta i dues consumicions (de cervesa és clar!). 

Amb els redrunners.

Com havien passat la nit a Barcelona hem agafat el tramvia fins el Fòrum on ens esperava en Miguel, després d'agafar els dorsals i deixar la bossa hem fet una mica de temps fent-nos fotos i comentant la jugada amb el Dani Llorens i en Dani Pellicer, dos redrunners que també feien la cursa.

A punt de començar
Poc abans de les 11, hora d'inici, ens hem apropat a la sortida, hem esperat una estona, uns 8 minuts perquè hi havia gent encara apuntant-se (ha estat un èxit de participació, més de 3500 corredors) i quan ha començat hem anat caminat fins a la línia de sortida, després de creuar-la hem començat a córrer però pocs metres després hem tornat a caminar i això que feia baixada,poc a poc s'ha anat aclarint el pas i hem pogut córrer novament, els primers km hem gaudit molt feia molta calor i anàvem buscant les zones d'ombra del Fòrum.

Gaudint de la cursa!
Cada 500 metres estava senyalitzat i cada km, també hi havia voluntaris que ens tiraven aigua amb una mena d'aspersors portàtils, jo cada vegada que veia un passava per sota. En miquel i la Xesca han anat força bé els primers 4 km, a un ritme constant, tot i que el circuït no era molt planer i havia alguna pujadeta que els feia anar una mica més lents. Jo els he anat animant i fent-los fotos, i algun selfie també, durant el recorregut. L'últim km que feia una mica de pujada, se'ls ha fet més dur però tot i així han acabat molt bé la cursa fent uns 34'. FELICITATS a tots dos!

Selfie amb el Miguel


Quan hem acabat hem vist que hi havia molta cua per la cervesa i en Miguel ens ha convidat a prendre-la  al bar, així que hem fet cua pel guardarroba i a hidratar-nos bé, acompanyat amb unes tapes;)

Cua massa llarga no?


Valoració de la cursa. molt ben organitzada, l'entrega de samarretes i dorsals ràpida.Bon sistema de guardarroba, et donaven una enganxina per no perdre el resguard. La senyalització del recorregut molt bé. Avituallament durant la cursa no hi havia al ser 5 km, però si voluntaris refrescant. L'avituallament final suposo que bé tot i no haver-lo gaudit. La samarreta d'obsequi molt xula. Tot això GRATIS! per tant una cursa de 10! L'única cosa que espot millorar seria l'horari, les 11 en un dia com el d'avui castiga molt si fa calor.


Avituallament "pirata" ;)

10/10 FELICITATS!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario