12/5/14

20a Mitja Marató de Girona


Diumenge 11 de maig 2014:

Cap de setmana totalment diferent, en aquesta ocasió la cursa ha esta una excusa per retrobar-nos uns grans companys i amics que van córrer/caminar/gaudir/patir la TRAILWALKER 2013. En principi ens havien de retrobar els 6 components de l'equip, però al final hem tingut les baixes de la Pilar i del Roberto i en Karel ha vingut però no ha pogut córrer per culpa de una periostitis. Tot i així no podíem deixar passar més temps, ja que la paella feia un any que ens esperava ;)

Els components dels Red HotChillyRunners

Abans de sortir d'Olot

Abans de explicar faré un petit recordatori de la Trailwalker, va ser una prova solidària molt maca, amb sortida a Olot i arribada a Sant Feliu. Ens van ajuntar un equip de corredors dels Red Runners que ens van dir els Red HotChillyRunners, els corredors eren en David, en Karel, L'Alfredo i jo mateix, cadascú d'una punta de Catalunya i en Karel una mica més enllà, d'Andorra, com podeu veure un equip internacional. Ens coneixien més del twitter i faceboook que d'altre cosa, tot i que en alguna cursa havien coincidit, sobretot amb l'Alfredo i en David, però això no ens va impedir formar un gran equip que van finalitzar la prova en 17 hores i 34 minuts, deixant un gran esfor´pel camí i començant una gran amistat. La Pilar i en Roberto es van afegir com l'equip de suport, indispensable per poder realitzar la Trailwalker.

En plena acció

Objectiu aconseguit!!
El cap de setmana va començar el dissabte a la tarda amb l'arribada de l'Alfredo amb la seva dona Sandra a Girona, aprofitant que estem a temps de fors van fer un vol i van visitar algunes exposicions del Barri Vell, després un soparet a casa , fer-la petar una mica més i cap al llit que el dia següent havien de matinar.

De visita per la Catedral
El diumenge sona el despertador a les 6:30, em llevo i després d'esmorzar una mica, vaig a buscar a l'Alfredo a l'hotel a les 7:30, em sorprenc ja que està plovisquejant una mica i el dissabte havia fet un dia d'estiu, a les 7:45 havia quedat amb el Mariano a casa, per deixar el seu cotxe i anar a buscar els dorsals, ja que els que havíem fet la inscripció online havíem de recollir-la de 7:30 a 8:30. Hem aparcat el cotxe del Mariano a prop de la sortida i hem anat caminant tranquil·lament a buscar els dorsals i la samarreta obsequi. Allà hem trobat en David que havia vingut directament des de Cerdanyola per fer la mitja. Com era molt aviat i ens sobrava molt de temps hem tornat al cotxe i hem anat a fer un cafè tots 4, després de fer-la petar una estona i les obligades visites al senyor roca, hem tirat cap a la sortida. Quan hem arribat hem aprofitat per saludar a més coneguts, com l'Albert, fer-nos algunes fotos i fer un bon escalfament. 

Els tres abans de començar

La cursa ha començat amb una mica de retard perquè hi hagut un petit embolic amb la cursa infantil, però a les 9:41 hem començat a córrer sense cap més problema.
Els primers kilòmetres de la mitja són conjuntament amb els corredors que fan la cursa de 10 km, s'ha de dir que és una cursa gratuïta i com no hi havia calaixos estàvem tots barrejats, l'avantatge és que sortim per la carretera de Barcelona i fem un kilòmetre en línia recte i poc a poc cadascú es va col·locant al seu lloc. En aquest km he anat trobant a més coneguts, com en Mia company de feina, que ha començat força bé però al que hem tornat atrapar al km 8'5.
Nosaltres tres anàvem xerrant, avançant gent i com no criticant alguns retalladors que hem vist. Poc a poc hem anat agafant un bon ritme que ens permetia xerrar i córrer a l'hora, cap el km 5, on hi havia el primer avituallament d'aigua i isostar, ens hem creuat amb en Mariano que anava superbé i una mica més tard amb el Manel, al que hem cridat i quasi no ens veus per culpa dels cascos .Després de fer la volta a la rotonda del parc Tecnològic hem tornat cap a Girona i hem fet els 3 km que ens quedàvem conjuntament amb els corredors de la de 10, quan hem arribat al km 10 el volum de gent ha baixat moltíssim i hem fet el primer avituallament sòlid, ja que hi havia plàtan i taronja, jo he agafat aigua, taronja i aquarius. Hem seguir direcció Salt i hem seguit xerrant , ja no avançàvem a tanta gent tot i així algun més hem passat en la segona part de la mitja.

En Pau ha volgut acompanyar-nos uns metres

Cap el km 13 passàvem per davant de casa, allà ens esperaven la Xesca i en Pau, que s'afegit a córrer uns metres amb nosaltres, després de deixar-lo hem passat pel pont de Fontjau cap a Domeny, on hem tornat a agafar avituallament al km 15, un altre cop amb sòlid i aquesta vegada he agafat una mica de plàtan, ja que començava a tenir una mica de gana (això de parlar de paelles a plena cursa jeje). 
En David ens havia comentat que havia passat una mala setmana però no ha parat de marcar el ritme en tota la cursa i hem agafat Rambla Xavier Cugat amb molt bon ritme sense parar de xerrar i poc a poc ens hem anat apropant al km 19'5 on començava la recta final, a mi se m'ha fet una mica llarga i ha esta l'única estona que he deixat de parlar, hem passat algun corredor més i abans d'arribar hem dit d'entrar tots tres agafat, i així ho hem fet (espero trobar la foto), en finalitzar la cursa ens hem felicitat.


Entrada triumfal!!



Després de recuperar-nos una mica i fer-nos les últimes fotos hem anat a buscar els cotxes i hem quedat per una mica més tard fer el dinar, que en definitiva era per el que havíem quedat :) després de la dutxa hem anat a recollir-los a l'hotel i ja havia arribat en Karel, que sobre les 11 estava a Girona però amb el caos circulatori entre la mitja i temps de flors no ha pogut arribar a la meta, ens ha explicat que ens ha vist durant la cursa i ens ha pitat però no l'hem sentit (hi havia molta gent avui que feia sonar el clàxon i no per animar-nos precisament ;) 

La PAELLA!!!

Hem anat a dinar al Mas Nou, i la veritat que hem gaudit de un gran dinar uns entrants que quasi no han deixat lloc per la paella, ha esta un dinar super agradable, explicant les nostres batalletes i planificant ja la nova quedada, on en Karel no pot fallar i possiblement em faran anar a la muntanya jeje.
Com podeu veure ha estat un cap se setmana genial i espero poder-lo repetir aviat!


Trailwalkeros!

Valoració de la cursa: tot i el petit retard en l'inici la cursa ha esta de 10, recorregut ideal sense massa desnivell, carrers amples per on podien passar tots els corredors sense problemes ni embuts. Catifes de cronometratge perfecte, a l'inici , durant i al final del recorregut. Els avituallaments perfectes, cada 5 km i el 10 i el 15 amb taronja i plàtan. Avui no hem seguit cap llebre, però ni havia per la mitja i per la de 10, cosa que és d'agrair si vols fer marca. L'organització molt bé. La bossa del corredor força bé, amb una samarreta que he trobat més maca que la de l'edició anterior. El preu força ajustat, per 16 euros trobes poques mitges i la cursa de 10 i les infantils eren totalment gratuïtes i totes cronometrades. L'única coseta que crec que es pot millorar és permetre als inscrits online recollir el dorsal abans, tot i que no hi havia cap cua ni cap problema per recollir-lo avui. L'any que bé la repetiré sens dubte!

Tota la cursa junts i entrant agafats! Estil Trailwalker és clar!


2 comentarios:

  1. ¡No paras, Dani! Qué buena actividad deportiva mantienes todas las semanas, ¡que cunda el ejemplo!

    Abrazos.

    ResponderEliminar