1/8/15

3a Marxa Popular La Vall dels Molins



Diumenge 5 de Juliol 2015:

Aquest diumenge he tornat a Calonge per fer la 3a Marxa Vall de Molins, ja havia fet les dues anteriors i no me l'he volgut perdre ja què tenia molt bons records.

Preparat per la cursa, dorsal al canell.

He arribat molt bé de temps i he fet la inscripció molt ràpidament, després he tornat al cotxe per acabar de canviar-me i menjar un plàtan i beure una mica. En aquesta ocasió he anat sol i no he trobat cap conegut a la sortida així que li he demanat a una noia que em fes una foto i he esperat a que donessin la sortida. Com és una marxa no competitiva l'ambient és molt relaxat i hem començat a córrer des del camp de futbol cap els camins.

Selfie precursa 


He començat ràpid però amb males sensacions, no em trobava fi tot i això he fet el primer km a 4'34", en el segon he baixat el ritme fins passat la carretera, on he pogut tornar a augmentar una mica ja que aquesta part del recorregut és força planera. Com és habitual en aquestes marxes anava avançant als caminadors que havien sortit abans, quan he passat una parella han fet el comentari de torn respecte a la samarreta Beer Runners i he rigut una mica. Fins el km 6 el terreny ha estat força assequible però les molèsties no m'han desaparegut i el bessó dret se m'anava carregant, cap el km 7 hem arribat al primer avituallament, he agafat una ampolla d'aigua i me l'he portat per anar bebent durant el camí, hem seguit pujant fins el segon avituallament on he llaçat l'ampolla del primer i m'he aturat per beure i menjar una mica

Camins amb pujada

A partir d'aquest punt el recorregut si que s'ha posat dur de veritat, tothom anava caminant, he anat força temps en un grupet on hi havia un home que deia que havia descobert aquest corriol, la veritat és que ha estat un tram molt dur però molt bonic al mateix temps, hem anat passant per unes coves i en una havies de passar ben ajupit per no donar-te un bon cop al cap. 

Una de les coves

Encara quedava una mica de pujada per arribar fins a una mica de pla on hi havia una cuba per refrescar-te, he decidit no mullar-me i he seguit endavant, una mica més endavant he parat a l'avituallament on m'he tret unes pedres de les bambes que em molestaven molt i ja en tenia prou amb les molèsties del bessó....
A partir del km 9'5-10 ha començat la baixada, no era tècnica i es podia córrer força però he hagut de controlar el ritme per les molèsties i tot i ser baixada he anat força lent. He arribat a Calonge on hem passat per dins del poble fins arribar novament al camp de futbol on hi havia l'avituallament final, amb entrepans i begudes i els resultats del sorteig (un any més que no em toca res ;)

Finalment un ritme de 6'48'' amb un temps total de 1:34:25 pels 14 km. 

Perfil de la prova


Després de menjar-me l'entrepà i hidratar-me bé he anat al cotxe on m'he canviat de samarreta i cap a a Girona novament.

Valoració de la cursa: novament una marxa no competitiva molt ben organitzada, circuït ben marcat, voluntaris molt amables, la inscripció tot i ser en el mateix dia l'he fet sense cues ni problemes, preu de 7 € amb tres avituallament i avituallament final amb entrepans. El recorregut d'aquest any amb un tram força dur i sense la possibilitat d'altres anys de poder triar llarg o curt, crec que algun caminador ha patit una mica. M'ha agradat molt. Valoració 9/10

No hay comentarios:

Publicar un comentario