9/8/15

XXIII Marxa Popular Sant Maurici


Diumenge 26 de juliol del 2015:

No tenia previst fer aquesta marxa, però a última hora parlant amb el Berni vam decidir fer-la i a les 8:00 ja era a Caldes per fer la inscripció,després de fer la inscripció (7 €) hem fet una mica d'escalfament i hem decidit fer la cursa junts (bé de fet en Berni ha decidit venir amb mi perquè el dia abans havia fet una altra cursa).

BeerRuners preparats!

Quan quedava poc per les 8:30 ens han avisat per posar-nos a la línia de sortida, al no ser una cursa amb crono ens ho hem pres amb calma i no hem sortit de gaire endavant, després del "xupinzao" hem començat a córrer i a xerrar (de fet no hem callat en tota la cursa).
Poc a poc hem anant passant corredors i marxadors (què com és habitual en aquestes curses surten abans) i hem agafat un ritme força bo per sota de 5' el km que hem mantingut tota l'estona (i això que hi havia algun puja-baixa que et feia frenar).

Al començament, i així hem anat tota la cursa

Sense deixar d'avançar gent hem arribat fins l'avituallament on no ens hem aturat ja què anàvem força frescos poc després hem passat per l'ermita de Sant Maurici que dóna nom a la marxa i hem seguit amb el bon ritme.
Cap el km 7 hem vist una samarreta taronja i ...sí era un BeerRunner, l'hem saludat i hem quedat per coneixe'ns a la meta, l'hem avançat i hem apretat el ritme aprofitant la baixadeta, així els km 7 i 8 l'hem fet a uns ritmes molt bons de 4'46' i 4'25, hem fet l'última pujada i ja al km final hem tornat a entrar a la part urbana de Caldes per arribar a meta força contents amb un temps de 48'25'' i un ritme mig de 4'51'' i sense callar en tota la cursa ;)

Amb el Josep! Un crack!

A l'arribada hem anat a refrescar-nos una mica, hi havia força avituallament, entrepans, aigua, Vichy, dolços... hem estat una estona recuperant forces mentre arribava l'altre BeerRunner, ens hem presentat amb el Josep i després hem anat a la piscina a fer un banyet que ens ha anat de meravella després de la cursa. Per acabr la jornada no podiem faltar amb la nostra cita amb una bona cervesa ben fresqueta que ens hem pres al bar de la piscina. Un matí ideal per celebrar la primera cursa M45 .


Perfil


Recorregut

Valoració de la cursa: molt bona organització, circuït ben marcat sense problemes de pèrdua i passant per zones amb força ombreta, l'horari de sortida ben pensat per ser finals de juliol., l'avituallament final de 10,  el detall del bany a la piscina un punt més positiu, el  preu molt  ajustat per tant bons serveis (samarreta inclosa), per tot això la valoro amb un 9.


No hay comentarios:

Publicar un comentario