15/8/15

LA MUGADA, 3a Marxa amb obstacles de Castelló d'Empúries


Diumenge 9 d'agost del 2015:

L'any passat vaig córrer la primera cursa d'obstacles a Castelló d'Empúries, m'ho vaig passar tant bé que li vaig dir al meu fill i la meva dona que aquest any la farien els tres junts i aquí estem tota la família preparada per córrer i gaudir entre el fang, l'aigua i els obstacles.

Tots preparats!

Per poder aparcar tranquils i no tenir problemes hem sortit molt aviat de Girona, hem aparcat al costat de la sortida i hem anat a recollir els dorsals i la bossa del corredor. Després per fer temps ens hem fet unes fotos amb la resta dels BeerRunners que corrien la prova, la Mildred i l'Olga, i també amb membres de Grren District com en Jordi, la Glòria, en Jose....

Equip BeerRuner preparat!

Amb els companys de Green District


Poc a poc s'apropava l'hora de la sortida, aquesta vegada ens hem col·locat ben endarrere ja que la nostra intenció era passar-ho bé, finalment l'Olga i la Mildred ens han acompanyat durant tota la cursa i el color taronja es feia veure ;)

En aquesta ocasió he gravat la cursa amb una GOPRO que m'han deixat, així que faré un nou format de crònica afegint vídeos.

LA SORTIDA:

Com he dit abans ens hem col·locat al final de la sortida, on uns 400 corredors i corredores hem esperat que els trabucaires fessin el tret per començar:



PRIMERA PART: 

Després de córrer una mica els primers obstacles: passar el riu, saltar un petit desnivells, passar les bales de palla i les rodes:


SEGONA PART:

Aquí ja hem començat a fer una mica de cua, passant l'escala, més riu, l'avituallament i fang ;)



FINAL: 

Després d'esperar una bona estona hem pujat per la corda, hem saltat més palla, ens hem arrossegat, baixat pel tobogan, més aigua i al final una bona dutxa! Tot molt divertit!!!



Després de la dutxa per treure'ns el fang hem anat a buscar la botifarra i hem estat comentant la jugada amb els coneguts, per cert la Glòria, com havia pronosticat, ha quedat la primera de noies. Quan hem acabat hem tornat a la dutxa al pavelló i cap a Girona a dinar!

Amb la Campiona Glòria

Valoració de la cursa: Genial!! per passar un diumenge al matí d'allò més divertit. Circuït apte per tots els públics, molt divertit i no massa llarg, ideal per poder-lo fer en família. l'avituallament durant la cursa ben posat, amb menjar i beguda. Els voluntaris de 10, amb paciència amb tots i molt amables. Preu de la cursa molt bé per tots els serveis: 10 € amb samarreta tècnica de record, i avituallament final amb botifarra. A més a més a la mainada els donaven una medalla de finisher, molt bon detall. Aquest any han incorporat el cronometratge. Per tot això la valoro amb un 10!






3 comentarios:

  1. Hola Dani, sóc en Quim, un dels organitzadors de la cursa. Moltes gràcies per la valoració que ens fas, hem pres nota d'alguns punts a millorar de cares a la popera edició. Per fi hem pogut editar el nostre video, el podràs veure al Facebook del GEIS. Fins aviat!!! ;-)

    ResponderEliminar
  2. Hola Dani, sóc en Quim, un dels organitzadors de la cursa. Moltes gràcies per la valoració que ens fas, hem pres nota d'alguns punts a millorar de cares a la popera edició. Per fi hem pogut editar el nostre video, el podràs veure al Facebook del GEIS. Fins aviat!!! ;-)

    ResponderEliminar