20/4/15

2a City Run La Salle



Diumenge 19 d'abril 2015:
Avui he tornat a córrer per Girona, en aquesta ocasió repetint la City Run que organitzen els estudiants de 4t d'ESO de La Salle i que ja vaig córrer en la primera edició
Després dels 24 kilòmetres que vaig fer ahir acompanyant a diferents equips de coneguts que feien la Trailwalker avui he decidit que acompanyaria a l'Albert els 9'2 km de la cursa per així acabar la preparació del seu repte personal que serà fer la mitja de Girona la propera setmana.

Força ambient, tot  i la pluja

Hem quedat a les 9:15 per anar a recollir els dorsals i les samarretes, ja que la cursa començava a les 10, he vist que havia pogut durant la nit i que era força núvol, quan hem aparcat plovia i hem decidit deixar les coses al guardarroba i fer temps mentre arribaven les 10. 
Hem saludat en Joaquim i altres coneguts i quan quedava poc per les 10 hem fet una mica d'escalfament.

Amb l'Albert i en Joaquim

Ens hem situat al mig de la gent a la sortida, hi havia força jovent, molts estudiant de La Salle, i hem esperat que ens donéssim la senyal per començar a córrer, aquesta vegada ha estat una sirena d'aquesta d'aire. 
Sortida amb pluja. (a prop del contenidor se'ns veu una mica ;)
Hem començat a córrer a bon ritme, esquivant alguns corredors i vigilant una mica el terra ja que encara plovia i estava força mullat i ple de basses, el primer km ha estat força ràpid, en direcció l'Ajuntament, poc després hem arribat a la pujada a la Catedral on hi havia una meta volant pels més ràpids, hem baixat el ritme i hem pujat sense parar de córrer, molts si que han caminat en aquest tram ;)

L'Albert de taronja i jo en mig del grup

La pujada no és gaire llarga però si que és durilla i amb els llambordins mullats encara ha estat una mica més. L'Albert ha pujat força bé tot i que les pujades no li van gaire bé i quan hem fet la baixada l'he tornat apretar una mica direcció carrer del Sol, hem tornat a passar el Riu Onyar baixant per Emili Grahit on algú (no he pogut identificar-lo) m'ha saludat des d'un cotxe. A sota les vies hi havia el primer avituallament d'aigua, he agafat dues ampolletes i i he donat una a l?Albert, després hem seguit per Passeig 'Olot i poc després hem girar cap a Riu Güel on la Xesca i en Pau ens han saludat des del balcó.

Saludant a la família ;)

Passat el Pont de Fontajau hem anat cap a la baixada del Pavelló de Fontajau i allà hi havia el fill i el sogre de l'Albert que ens han saludat, després hem fet un tram per la Riba del Ter i ens vist en Llorenç que ens acollonava dient que anaven a ritme de tortuga, hem agafat una altra aigua per l'Albert i hem seguit passant per sobre del Ter, on l'Albert i una dona que portava un gos gairebé xoquen (m'ha comentat que anava mirant les basses i no l'ha vist i la dona mirava el mòbil, "paversemataopaco!")
Hem fet el camí al voltant de la Devesa i hem vist el cartell dels 7 km, a mi no em quadrava perquè ja en portaven 7'5  i li he preguntat si a ell li passava el mateix, m'ha dit que si i hem seguit guiant-nos pels gps ja que el cartell de 8 també estava mal col·locat.
Després de deixar la Devesa hem anat per Jaume I, ja quedava poc i hem tornat a pujar una mica el ritme, en els últims metres l'Albert s'ha posat davant meu i hem entrat a la meta, tot i que la classificació digui que jo ho he fet primer ;)

Feina feta

Finalment hem fet un temps oficial de 50:05 el que ha suposat una millora de 7 minuts i mig de l'Albert respecte a l'any passat, molt content per poder-lo ajudar a seguir millorant.

Classificació final

Valoració de la cursa: Segona edició de la prova, han millorat alguns aspectes respecte a l'any passat com ha estat la posar xips per la classificació i el cronometratge. El recorregut idèntic al de l'any passat, divertit per la varietat (pujada ala catedral i diferents zones de Girona). Aquest any hi havia dos avituallaments, La samarreta ha canviat el disseny i m'ha agradat força. Tot els serveis força bé. guardarrroba, massatges, avituallaments. El tracte dels voluntaris molt amable. Preu molt correcte per la qualitat de la cursa. L'única cosa que no m'ha quadrat ha estat el marcatge del km 7 i 8,Aquest any la puntuo amb un 9, bona feina!


No hay comentarios:

Publicar un comentario