1/6/14

Rexona Street Run 10KM Mataró

Dissabte 31 de maig del 2014:
Segon cap de setmana que faig dues curses seguides, una dissabte i l'altre diumenge. Aquesta tenia bastant interès ja que porto tres mesos fent el repte de Rexona de "Mueve tu muro: haz más". Fins a última hora no m'he apuntat perquè hi havia tres concursos on sortejaven inscripcions i finalment en van tocar dues, una de l'Amaya Sanfabio i una altra de Pablo Villalobos, com tenia dues vaig embolicar al Mariano perquè vingués també a córrer, i com no sap dir que no a una cursa cap allà que ens van anar amb les famílies.
Cap a les 16:00 hem tirat cap a Mataró, la cursa començava a les 19:00 i hem anat amb temps de sobra. Feia un dia bastant estrany i quan hem arribat a Mataró plovia una mica però després el cel s'ha obert i no ha tornat a caure ni una gota més.

Fotos precursa

Hem anat a recollir els dorsals, el meu me l'han donat sense cap problema però en Mariano n'ha tingut una mica perquè en Pablo es veu que no havia enviat la seva inscripció. Cap problema, l'organització després d'ensenyar-li la conversa que havia tingut pel Facebook amb el Pablo li ha donat el seu dorsal i la bossa del corredor, que es composava d'una samarreta Luanvi, un desodorant (que precisament havia comprat el dia abans ;) i Caldo Aneto.

Amb el companys Red Runners

Després d'agafar els dorsals hem volgut anar a prendre alguna cosa, però la zona on estava la sortida no tenia cap bar així que hem anat al parc amb els nens a que juguessin una mica. Passada una estona hem anat a deixar les bosses i fer-nos les fotos precursa i escalfar una mica. He trobat a la Romana i la Lola quan hem deixat les bosses i després ens hem fet la foto amb la resta de RedRunners que havien vingut, en Dani i l'Ester.

A punt de perdre de vista en Mariano

Després d'escalfar una mica ens hem situat a la línia de sortida esperant amb ganes que comencés. A les 7 puntual ha donat el tret de sortida i he sortit molt ràpid, he fet segons el meu GPS el km més ràpid fins ara a 3'41. En Mariano com sempre ha sortit disparat i passant entre la gent m'ha començat a agafar distància i l'he perdut de seguida de vista, davant meu portava la Ro, i l'he pogut seguir a uns 100 m durant els dos primers kilòmetres, poc a poc he afluixat el ritme ja que era massa ràpid per a mi. El circuït era molt recte i després de fer 4 gir en els dos primers km començava una recta fins el final de Mataró on feia una mica d'aire, que curiosament sempre et venia de cara (ho hem comentat a la meta amb els companys i tots deien el mateix). 

Sortida ràpida!

Cap el km 5'8 feien el gir per tornar cap a la meta, direcció Barcelona, abans d'arribar he vist els primers classificats i he anat comptant els corredors que passaven, quan he vist en Mariano li he dit que anava el 40 i poc després he vist a la Ro que anava 5a. Quan jo ja havia fet el gir he vist en Dani, la Ester i la Lola en aquest ordre. He intentat apretar una mica més a partir del km 7 però durant 4 km he anat a uns 4:40. Davant meu un corredor es retirava i he pensat, doncs no vaig tant malament ;).

Últim gir i meta!

He vist el cartell de 9 km i aquesta vegada si que he aconseguit anar més ràpid, posant-me a 4'21, després de fer els dos últims girs he entrat en meta apretant per intentar baixar de 45' per segona setmana consecutiva, però finalment he aturat el crono en 45:22. un temps molt bo per a mi i amb bones sensacions. La setmana passada vaig fer 44'53 però el GPS en mesurava 9'7 i aquesta setmana 10'15, així que molt content. Al final classificat el 121 de 466 i 20 de la meva categoria.

Classificació oficial

Sprint final

Video de l'arribada.


Valoració de la cursa: excel·lent organització. entrega de dorsal ben organitzada. El recorregut ideal per poder anar ràpid i fer una bona marca. Tots els serveis al corredor han estat perfectes. Els avituallaments molt bé també, al km 5 i a la meta. El de la meta amb Powerade que sempre va bé. Els voluntaris de 10, sobretot el que havia davant de l'estació que animava més que el públic. L'única pega que he trobat és que no havia dutxes i hem hagut de tornar una mica suats cap a Girona, sort del desodorant ;) Nota 9/10

Saludant a la família

No hay comentarios:

Publicar un comentario