13/6/14

Marxa Popular Fornells de la Selva


Diumenge 8 de juny:
Després de dos caps de setmana doblant aquest diumenge he tornat a córrer només una cursa, aquesta vegada m'he apropat finis al poble de l'Albert M a fer la Marxa de Fornells. No he matinat gaire ja que havia fet la inscripció abans i en 10 minuts s'hi arriba. Quan he arribat m'he trobat a l'Albert B. que una setmana més s'ha sumat a participar en una altra cursa. Hem anat a buscar els dorsals i com era bastant aviat hem estat parlant una estona.

Amb L'Albert B.

Poc després ha arribat en Manel que venia d'enxufat i no ha fet ni cua per recollir el dorsal. Poc a poc la cua s'ha anat fent més i més llarga i quan ha arribat l'Albert M.ja n'hi havia molta. Tot això ha fet endarrerir l'inici de la cursa, i després de fer-nos alguna foto més hem començat a córrer passades les 9:20, quan en principi la cursa havia de començar a les 9.

RedRunners and family

En Manel i l'Albert M.  avui anaven a ritmo caribenyo i jo he sortit ràpid, no tant com en les últimes curses que havia corregut el primer km per sota de 4', aquesta vegada ho he fet en un temps més assequible, a 4'23'' però  les cames em feien força mal del crossfit de dijous passat i no calia forçar tant. 

Sortida amb retard

Cap el km 2 he baixat més el ritme, i m'han començat a passar corredors, fins aquells moment anava entre els deu primers. No m'ha amoïnat gaire i he seguit  a un ritme tranquil ja que a les agulletes se li ha sumat la forta calor que feia.  

Patint la calor

A partir del km 3 la calor ja s'ha notat molt i a més a més hem fet força tros on no hi havia gaire ombra, quan he arribat al km 5 hi havia l'avituallament de l'aigua, normalment acostumo a fer i un glop i llençar-la però aquesta vegada l'ampolla ha fet els 5 km restants a la meva mà. 

Jo i l'ampolleta ;)

Fins el km 7 hem seguit corrents sota el sol i alternant diferents terrenys, l'asfalt passant per trossos de carretera i el camí de terra, cap el km 8 he tornat accelerar una mica el ritme i ens hem ajuntat tres corredors que portaven samarreta blava, hem anat força estona apretant-nos l'un a l'altre i quan ha arribat el tros de baixada cap el km 8 i a més a més amb l'ombra he corregut una mica més ràpid.
cap el km 9 els he pogut passar i ja els he deixat darrera definitivament He seguit a un bon ritme aquest últim km sense forçar gaire i he acabat la cursa sobre un 50', 49'44 segons la classificació oficial, un 5 minuts més lent que en les anteriors curses de les dues últimes setmanes. Tot i això estic content ja que la calor ha estat molt forta durant tota la prova.

Després de passar per la meta he anat directe a buscar l'entrepà i una cervesa per tornar a recuperar forces, ja que des del km 7, nos sé per quina raó he tingut força gana. També he recollit la samarreta de record de la cursa.



Mentre em menjava l'entrepà anava mirant com arribaven la resta de corredors esperant que arribessin en Manel i l'Albert M, han arribat els dos junts i els he fet una foto, poc després ha arribat l'altre Albert, se li veia una mica tocat per la calor però tot i així ha arribat fins el final, També li he fet una altra foto, avui tothom té foto de l'arribada menys jo ;) Després han arribat la Montse i el fill de l'Albert M que també havien fet el recorregut curt (uns 7km). Tot hem comentat la calor que hem passat , excepte en Manel que és d'un altre planeta i mai té calor, fred si però calor no.


Arribada triomfal !


Felicitats Albert!


Ja arribeu!


Valoració: cursa de les que diem de poble, sense cronometratge electrònic, les cues d'inscripció una mica caòtiques però a ningú li ha molestat gaire sortir 20 minuts més tard. L'avituallament al km 5 correcte. El voluntaris de 10, molt amables i simpàtics. l'avituallament final amb entrepans i beguda superbé i la samarreta obsequi correcte. El recorregut ben marcat i ben mesurat, La valoro amb un 6'5



No hay comentarios:

Publicar un comentario