10/11/15

Cursa de Muntanya Criterium Sarrià


Dissabte 19 de setembre:

A aquesta cursa em vaig apuntar a l'agost sense saber que el dia després faria una altra, i com ja la tenia a l'agenda doncs he anat cap a Sarrià de Ter que està a 5 minuts de casa per fer-la. He arribat amb temps perquè pensava que havia de recollir el dorsal però, oh sorpresa, no hi havia dorsals, ni pels que feíem la cursa curta ni la llarga. 

Esperant per la cursa


En teoria havíem de començar a les 9:00 però la cosa s'ha endarrerit i no hem començat fins les 9:30, per fer temps he estat xerrant una estona amb el que guanyaria la cursa (com la majoria de les que fa), en Jordi Rabionet. 

i fent més temps

Quan ha començat la cursa ens han fet un petit briefing per dir-nos com estava marcada i  hem començat a córrer tots barrejats, els de la curta i els de llarga. En el primer creuament una mica serio ja ens hem despistat la majoria dels que anàvem junts i hem hagut de recular. La veritat és que no estava gaire bé marcada i no ha estat l'única vegada que ens hem equivocat. He anat fent al ritme de les pujades i baixades, com quasi sempre guanyant terreny en les pujades i perdent-lo quan hi havia baixades. Poc a poc ens hem anat separant i al final he fet l'últim tram bastant sol per arribar a la meta en un temps final de 1:10:33 i a un ritme de 6:41/km que no està gens malament pels 300 metres de desnivell que tenia la cura en 10 km.
Després de la cursa he estat uns minuts parlant amb algun conegut i directe cap a casa que teniem dinar familiar a Barcelona

Perfil i ritmes


Valoració de la cursa: primera edició i moltes coses a millorar, han començat tard i es feien moltes inscripcions a última hora. Sense cap dorsal ni identificació pels corredors. Marcatge bastant deficient. Avituallament final amb només barretes i Vichy. La valoro amb un 3 tot i el seu preu de 2€


No hay comentarios:

Publicar un comentario