10/11/15

Marxa Llera del Ter


Diumenge 13 de setembre:

Avui ens hem apropat a Celrà per participar en una marxa molt popular per recaptar diners per l'Oncotrail, ens hem ajuntat força BeerRunners i com no podia ser d'una altra manera ens hem fet la foto precursa, la Carme, la Mildred, en Santi, en Carlos, en Josep i jo mateix.

Els BeerRuners!

La sortida ha estat a les 9:00 i hem sortit el grup de corredors i marxadors junts, al principi hem format un bon grup tot junt però poc a poc ens hem anat separant, jo he anat a un bon ritme i he anat deixant corredors darrera sense gaire problemes (com he dit era molt popular). 

Superant el grupet de runners

En el primer avituallament he arribat en segona posició i després de veure he seguit darrera del primer fins que en Carlos i en Santi m'han atrapat, hem anat uns kilòmetres junts fins que en Santi ha decidit apretar i ha passat al primer classificat , en Carlos ha patit una mica de flato i també s'ha quedat una mica endarrere, jo he seguit tota la cursa darrera del segon classificat, fins el segon avituallament on l'he passat però ben aviat m'ha tornat a passar i posar una distància entre tots dos que ha mantingut sense cap problema fins a la meta. 

Últim km

Els dos últims kilòmetres amb el vent en contra han estat una mica durs però ha estat una sensació molt agradable arribar com a tercer classificat de la cursa, llàstima que no hi havia ni pòdium ;)

Celebrant el meu 3r lloc ;)

En Santi m'esperava a la meta i hem fet la celebració pel nostre compte. Finalment he fet els 13'2 km en un temps de  1:03:22 i un ritme de 4:46/km, potser podria haver baixat uns segons si arribo a portar unes bambes d'asfalt ja que el 90% del recorregut era per zona asfaltada, tot i que envoltats de natura ;)

Després hem anant a fer l'avituallament final a la piscina municipal, la primera cervesa gratis, més l'entrepà i a partir d'aquí les següents cerveses a 1 €, poc a poc han anat arribant la resta de BeeRunners que s'han afegit a la taula per gaudir d'una bona marxa per una bona causa.

Valoració de la cursa: com he dit abans una cursa molt popular, tot i això ben organitzada i amb dos avituallaments durant la marxa llarga (uns 13 km). Voluntaris molt amables. Circuït ben marcat. Només ha faltat el cronometratge però no era competitiva i el preu era només de 5 €.
La puntuo amb un 8.

No hay comentarios:

Publicar un comentario