12/10/14

Cursa del Carrilet


Diumenge 12 d'octubre:

Després de les últimes curses lluny de casa tornava a córrer per la província de Girona, més concretament a Anglès. En principi no tenia previst fer aquesta cursa, ja que volia descansar una mica les cames després de tanta tralla dels últims 15 dies i preparar una mica la Marató de Bilbao, però com finalment no puc anar-hi he decidit fer-la i la setmana vinent correré la Cursa del Carrer Nou.


Abans de la sortida, encara de bon humor ;)

A les 8:20 m'ha passat a recollir l'Albert i hem anant cap a Anglès, a 3/4 de 9 ja havien aparcat i ens hem dirigit a inscriure'ns i agafar els dorsals (105 i 106), hem fet una mica de temps fins les 9:30 que començava la cursa i ben puntuals hem començat a córrer. El primer km és força especial en aquesta cursa ja que passats uns 300 metres hem de creuar un petit pont i la cosa s'estreny una mica, tot i així he passat força bé i anava a un bon ritme, de fet creia que aniria més lent ja que durant la setmana he fet 4 entrenaments i l'últim ahir, tot i això m'he trobat força bé. 

Sortida i gir cap a l'esquerra, molt tapat però hi sóc.

Hem anat tirant cap a la Cellera, anava avançat algun corredor i altres m'avançaven a mi, marquen cadascú el seu ritme i esquivant les abundants basses que s'havien format amb la pluja de la nit, al km 2'8 aproximadament tot s'ha anat a norris, hem arribat a un punt on hi havia un encreuament, he mirat a terra, als arbres, baixant el ritme i res cap senyal, tampoc hi havia cap membre de l'organització per indicar-nos cap a on havien d'anar. Un grupet de 30 persones ens hem trobat en aquesta situació, he dubtat si tirar endarrere peró el grup ha avançat i m'hi he afegit, quan portaven uns metres corrents per dintre d'un bosquet ha passat per l'altre banda el primer de la cursa (crec que era en Cruz), tots hem sortit del bosc i l'hem seguit, al camí ja s'hi tornava a veure fletxes de color rosa, tornaven a ser en el circuït, poc després he vist la senyal del km 5, he mirat el meu GPS i marcava 3'9, merda havien perdut més d'un km.

Tornant a accelerar

He tornat a accelerar el ritme que havia baixat bastant, a més a més anava ja una mica ratllat amb el tema, he passat novament a tot el grup que ens havien perdut i cap el km 6 de la cursa han començat a passar-me tots els "pro" que havien passat amb la nostra "retallada", durant dos km ha estat una constant. Al Km 7 hi havia l'avituallament d'aigua, he agafat una ampolla, he begut una mica (per sort encara estava una mica núvol i no feia gaire calor) i he apretat una mica més.
Els últims tres km els he fe gairebé al mateix ritme, 4'41'', 4'41'' i 4'39'' amb bones sensacions de cames però amb el mal rotllo de veure que una cursa tant maca s'havia espatllat el aquell encreuament.
Arribada de l'Albert

Al arribar a meta he saludat a l'Ernest que s'havia apropat en bici i amb el que ja havia parlat abans de començar i m'ha dit que no eren els únics que ens havien perdut i que l'organització havia eliminat als 15 primers per el mateix motiu. He anat a buscar l'entrepà i la samarreta commemorativa a veure si se'm passava una mica l'emprenyada però l'únic que sentia era gent queixant-se del mateix. Després d'esperar una mica més ha arribat l'Albert, li he fet unes fotos de la seva entrada a meta i hem comentat la jugada, ell no s'ha perdut però ha estat una bona estona fins que ha pogut trobar el camí correcte, deu ser dels pocs que han fet els 10 km sencers. Després d'una estoneta hem tornat cap al cotxe i direcció Girona.

Track de la cursa, la part vermella ha estat on ens hem perdut

Valoració de la cursa: preu correcte, 8 € per 10 km amb botifarra i samarreta, avituallament una mica tard, km 7, el circuït maco, però l'errada de l'encreuament que ens ha fet perdre és imperdonable, la suspenc amb un 4/10.

No hay comentarios:

Publicar un comentario