23/11/14

VIII Marxa Popular Ciutat de Banyoles


Diumenge 23 de novembre 2014:


Sense gairebé temps de descans ja hi tornem a ser, avui cursa a Banyoles després de l'entrenament spartan d'ahir. Cursa de 9 km al voltant de l'estany de Banyoles, i en la que participava per segon any consecutiu.
Avui he anat acompanyat de l'Albert, hem quedat a les 8:45 i m'he llevat sobre les 8, fent temps quasi arribo tard però només han estat un parell de minuts, després de recollir-lo hem anat fins a Banyoles tranquil·lament i hem aparcat amb temps per recollir dorsals, tornar al cotxe, canviar-nos i fer l'escalfament, és a dir molt sobrats de temps. 


Selfie precursa

Poc abans de les 10 ens han indicat que ens apropessin a l'arc de sortida, l'Albert ha saludat a familiars i coneguts i hem aprofitat per fer-nos la foto de rigor , sense gairebé ni adonar-nos la cursa ha començat i hem sortit disparats darrera de la gent. 

Preparats per la sortida
El primer km he anat bastant ràpid sense notar gaire el cansament del dia abans i he pogut fer-lo en un ritme molt bo, poc a poc he anat avançat a molts corredors i corredores que s'havien col·locat davant me a la sortida. Aquest primer km ´s per dins de Banyoles en asfalt, poc després hem fet una petita pujadadeta i ens hem dirigit ja cap el llac, on el camí ja era de terra, sobre el km 2 ja hem arribat a la riba del llac, que hem vorejat durant una bona estona, avançant caminadors, altres runners i esquivant als que venien de cara, cadascú pel seu camí i sense molestar-nos això si, així hem anat durant uns 3 km més, en els quals m'han avançat dos corredors i en canvi jo he avançat força. Cap el km 5 hem passat la carretera i hem arribat a l'avituallament líquid, he agafat una ampolla i  un glopet i a seguir apretant, durant aquest km el terreny pica una mica cap a munt i la baixada és per un camí força inestable en el que has de vigilar de posar bé el peu, tot i això he seguit a un bon ritme i quan he tornat a creuar la carretera per seguir fent la volta al llac m'he trobat força bé i he tornat als ritmes dels primers 5 km, en l'últim km encara he tingut força per poder apretar una mica i passar algun corredor més i arribar esprintant i amb forces. 


classificació general i per edat


He acabat en 41'20'' i en una meritòria 32a plaça de 178 corredors i 9è de la meva categoria, molt content amb el resultat!
M'han donat un tiquet per la botifarra i després de beure una mica de cola i d'aigua he tornat enrrere per anar a buscar l'Albert, uns 700 metres més endavant l'he trobat i hem anat junt fins a meta novament.

Acompanyant l'Albert els últims metres

Després de la cursa ens hem cruspit les nostres botifarres i hem estat una estona amb el germà de l'Albert i la seva família, també hem aprofitat per descarregar amb el corró ("rodillo") i després hem esperat la entrega de premis i el sorteig de regals, per segona vegada a Banyoles han dit el número de davant i el de darrera i no he estat afortunat ;)

Recorregut i perfil

Valoració de la cursa. cursa popular, ben marcada, amb un circuït immillorable i molt maco pels voltants de l'estany, l'organització molt bé, els voluntaris molt amables, avituallament en el punt clau, km 5 i abans de la pujada s'agraeix. Molt bon ambient i entrega de premis al final. Molts trofeus per totes les categories. tot per 8 €.  9'5/10

2 comentarios:

  1. Heu pujat al Puig Clarà? No ho sé veure! Enhorabona pel 9è lloc!

    ResponderEliminar